ÇATI USTASI İSTANBUL


 ÇATI USTASI  İSTANBUL

 İSTANBUL ÇATI USTASI 05364460206 

ÇATI USTASI İSTANBUL

Sudan sebepler canınızı sıkmasın!..
Dekoratör; Seyfi Sayın 
Gsm: 0536 446 0206 
Çatınız mı akıyor? 
İşin ehli uzman çatı ustası mı arıyorsunuz?
 Evet doğru yerdesiniz! 
Yılların verdiği tecrübe ile her türlü 
çatı tamirat ve tadilat işlerinizde, 
sorunsuz hizmet vermekteyiz.




İstanbul’da Hizmet Verdiğimiz ilçeler: çatı ustası kadıköy,
Çatı ustası Etiler, çatı ustası Arnavutköy, çatı ustası Avcılar, çatı ustası Bağcılar, çatı ustası Bahçelievler, çatı ustası Bakırköy,çatı ustası Başakşehir, çatı ustası Bayrampaşa, çatı ustası Beşiktaş,çatı ustası Beylikdüzü, çatı ustası Beyoğlu, çatı ustası Büyükçekmece, çatı ustası Çatalca, çatı ustası Eyüp, çatı ustası Esenler, çatı ustası Esenyurt, çatı ustası Fatih, çatı ustası Gaziosmanpaşa,çatı ustası  Güngören, çatı ustası Kağıthane, çatı ustası Küçükçekmece,çatı ustası Sarıyer, çatı ustası Silivri,çatı ustası Sultangazi, çatı ustası Şişli, çatı ustası Zeytinburnu, çatı ustası Ataköy,çatı ustası Florya,çatı ustası Yeşilköy,çatı ustası Yeşilyurt, çatı ustası Bahçesehir, çatı ustası Beylikdüzü, çatı ustası Kemerburgaz, çatı ustası Kemercountry, çatı ustası Zekeriyaköy,çatı ustası Levent,çatı ustası Etiler, çatı ustası Ulus, çatı ustasıTaksim;çatı ustası Moda, çatı ustası Beykoz Konakları, çatı ustası Acarkent, çatı ustası Kavacık, çatı ustası Beylerbeyi, çatı ustası Ataşehir, çatı ustası Beykoz,çatı ustası Çekmeköy, çatı ustası Kartal, çatı ustası Kadıköy, çatı ustası Maltepe, çatı ustası Pendik, çatı ustası Sancaktepe,çatı ustası Sultanbeyli,çatı ustası Şile, çatı ustası Tuzla,çatı ustası Ümraniye,çatı ustası çatı ustası Üsküdar, çatı ustası Bebek, çatı ustası Hisarüstü,çatı ustası Ortaköy, çatı ustası Baltalimanı,çatı ustası Emirgan, çatı ustasıTarabya, çatı ustası İstinye, çatı ustası Yeniköy,çatı ustası Kireçburnu,çatı ustası Fenerbahçe,çatı ustası Feneryolu, çatı ustası Caddebostan, çatı ustası Bağdat Caddesi, çatı ustası Bostancı,çatı ustası Göztepe, çatı ustası Erenköy, çatı ustası ,çatı ustası acıbadem,çatı ustası Ziverbey,çatı ustası Eminönü,çatı ustası Sultanahmet, çatı ustası Çemberlitaş, çatı ustası Beyazit,çatı ustasıTopkapı,çatı ustası Merter, çatı ustası Şirinevler,çatı ustası göktürk+gemerburgaz
<!--more-->
<!--more-->
1.sınıf işçilik,
GARANTİLİ iş!

YAĞMUR DIŞARDA GÜZELDİR!
Not:
GENEL ÇATI TEMİZLİĞİ 
SADECE!  
500 TL.
-Çatı oluklarının temizlenmesi,
-Kırık kiremit yenisiyle değişimi,
-Baca kenarlarının izolasyonu,(yırtılmış olan yerlerin onarımı).
           
- Çatılarınızda; 
karşılaştığınız sorunlar için sizlere kalıcı çözümler öneriyoruz.

- Biz doğru ürünün, doğru ÇATI da kullanılmasının nedenli önemli olduğunun bilincinde olduğumuz için,malzeme portföyümüzü olabildiğince geniş tutmaya özen gösteriyor ve sizlere bu doğrultu da hizmet ,sunmayı bir borç biliyoruz.


- Bazı binalar az bir ısı ile ısınıyor. 
Bazı binalar ise milli ekonomiye zarar verebilecek şekilde çok maliyetli oluyor.

- Bu da binalar yapılırken ısı yalıtımına uyulmadığından kaynaklanıyor.
-Yalıtım; ekolojik denge, hava kirliliğinin önlenmesi, enerji tasarrufu ve sağlıklı

mekanların oluşturulması açısından önemlidir.


-Bir evin ÇATISINI yalıtım işlevini yerine getiremeyecek hale geldiyse;

çatı örtüsünde bazı hatalar mevcutsa yapıyı oluşturan diğer yapı elemanlarında da

ciddi fonksiyonel bozukluklar meydana gelebilir.

-Bize, ÇATINIZI Yağmurlar Gelmeden Tamir ve Tadilat Ettirmenizi ve

Yakıt Tasarrufundan Faydalanmanızı Öneriyoruz.

 20 yıllık tecrübe; 

 deneyimli ekip arkadaşlarımla,

 temelden çatıya tüm inşaat,tadilat ve restorasyon işlerinizi ,
 güvenle bizlere emanet edebilirsiniz.


 
İstanbul genelinde,

 sıfır ÇATI ve tüm ÇATI 

 sistemlerinin tadilatını yapmaktayız ,
 sizlere de hizmet vermekten onur duyarız.

-Çelik Çatı ustası kadıköy

-Kiremit Çatı ustası kadıköy

-Metal Kiremit Çatı ustası kadıköy

-Bakır Çatı kadıköy

-Kurşun Çatı kadıköy

-Braas Çatı ustası kadıköy

-Onduline Çatı  ustası kadıköy

-Shingle Çatı ustası kadıköy

çatı ustası; Çatı sistemleri uygulamaları büyük yada küçük proje ayrımı olmaksızın yeni bir çatı tasarımı sözkonusu olduğunda çatı ustasıçatı içinde düşünülen   yapımı inşaatı yada eski bir binada çatı restorasyonu çatı yapımı tasarımı planlanırken artık daha hafif daha hızlı daha sağlam olmalarının yanında çatı ustası ; çatı izolasyon sistemleri kullanılarak yapılmaktadır.
Artık çatı katı diye isimlendirilen yerler sürekli çatı izolasyonu sorunları olan bakımsız küflü  yerlerden çatı tamiri yapılarak çözüm getirilemiyorsa sürekli çatı tamiratı masarafları yapmak yerine en doğru çözümün mevcut olan sistemi tamamıyla yenileyip yeni çatı yapmak en mantıklı çatı sistemi çözümüdür.
yapılan yeni çatı inşaatında çat katı arasına farklı çatı yalıtımı malzemeleri ,yapılan çatı ısı yalıtımı uygulamaları ile çatı kayıp vede kaçakları %40 seviyelerine kadar azaltılabilip buralardan yalıtım sağlanabilir.
yapılan yeni uygulama size sürekli sorun çıkartan devamlı tamirat masrafları yaptıran yerler olmaktan çıkıp keyifli bir yaşam alanı yapılan yeni çatı ustası çatı izolasyonu artık yerini aldığında bulunduğunuz çatı ustası; çatı katının keyfini uzun yıllar sürebilirisiniz.
Çatı Tamiri; Çatılar yapımızı suya karşı koruyan aynı zamanda estetik görünümleriyle yapımıza değer katan sistemlerdir. çatı ustası; Çatı tamiratı, çatı ömrünün uzatılması ve deformasyona uğramış çatı elemanlarının değiştirilerek, görevini yerine getiremeyen sistemin tekrardan sağlıklı yapısına kavuşması için yapılmaktadır. Onarıma tüm çatı ustasıçatı elemanlarının dikkatlice gözden geçirilmesi ve varolan hasarın tespitinde bulunulup bir rapor haline getirilmesiyle başlanır. Bu çalışma sonrasında, baca diplikleri, baca sıvaları, çatının yaslandığı alanlar, çatı ustasıçatı iskeleti, su yalıtım örtüsü, su dereleri ve çatı kaplama malzemesi gibi çatıda uygulama yapılacak olan önemli noktaların detaylarına geçilir.
Çıtalama Sistemi; Kiremit çatılarda kiremitin direk osb/tahta üzeri veya serilen su yalıtım örtüsünün üstüne kaplanması, kiremitin havalanmamasına neden olduğu gibi buna bağlı kiremitte zamanla deformasyon oluşarak erimesine sebep olur. Çatıdaki hava sürkülasyonu hem çatımızın hemde çatı ustası ;çatıelemanlarının daha sağlıklı görev sürdürmesini sağlayacağı için çok önemlidir. Çıtalamada 3×3 cm veya 5×5 cm ebatında çıtalar osb/tahta çatı kaplaması üzerine uygulanabileceği gibi direk çatı ustasıçatı konstrüksiyonu üzerinede uygulanabilir. Çıtalama sistemi, çatı kaplamasının sağlıklı hava sürkülasyonu sağlaması yanında kiremitlerin saçak çizgisine dik ve paralel olmasını ve zamanla kayarak dalgalanmasınında önüne geçerek,çatı ve çatı ustasıçatı elemanlarının uzun ömürlü olmasına önemli katkıda bulunur.

çatı ustası Etiler, çatı onarım Etiler, çatı tamir Etiler, çatı tamiri Etiler, çatı ustası etiler, çatı izolasyon Etiler, Etiler çatı tamir, Etiler çatı onarımı, ÇATI USTASI ETİLER,ÇATI TAMİR ETİLER,ÇATI ONARIM ETİLER
Su Dereleri; Dereler genellikle membran, sac veya sürme izolasyon ürünleri ile kaplıdır. Membranın uygulandığı zeminden kalkma, kopma veya yırtılma gibi deformasyonu var ise sökülüp yenisi ile değiştirilmelidir. Özellikle membran tarzı kaplamalar, üzerinde suyun göllenmesini pek sevmez, yekpare eksiz bir ürün olmadığı için suyun göllenmesi durumunda ek yerlerinin zamanla açılması mümkündür. Ayrıca yazın sıcaktan enleşen ve hava karardığında büzüşen bir yapısı olması dolayısıyla hızlı deformasyon yaşamaktadır. Eğer sürme bir izolasyon ürünü var ise yine nefes alan, yanıcı olmayan, üzerinde suyun göllenmesine izin veren ve güneş ışınlarından etkilenmeyen, yüksek performanslı ürünlerle kaplanarak yenilenir.

çatı ustası Etiler, çatı onarım Etiler, çatı tamir Etiler, çatı tamiri Etiler, çatı ustası etiler, çatı izolasyon Etiler, Etiler çatı tamir, Etiler çatı onarımı, ÇATI USTASI ETİLER,ÇATI TAMİR ETİLER,ÇATI ONARIM ETİLER
Su Yalıtım Örtüsü; Eski su yalıtım örtülerinde genellikle yırtılma, delinme veya yoğun yaz/kış hava şartlarına maruz kaldıkları için deformasyon meydana gelebilmektedir. Bu durumda nefes alan, yanıcı olmayan, suyu bünyesine almazken çatı ustasıçatı içerisinde oluşabilecek yoğuşmayı dışarıya atma özelliği bulunan yalıtım örtüleri ile yenilenmesi yapılır.
Baca Diplikleri; Baca diplikleri çinko, lamarina saç veya onduband dediğimiz sistemler ile suya karşı korunmaktadır. Bu ürünlerde oluşabilecek yırtılma, kopma veya delinme gibi hasarlarda yenilenmesi gerekmektedir. Eski çinko veya lamerina saç sökülerek yenisinin imalatı yapılıp montajlanır. Onduband dediğimiz sistemde ise yapışma mukavemeti kalmamış, yıtılmış veya kendini salmış durumdaki eski band sökülerek yenisi ile değiştirilir.
Çatı İskeleti; Eski çatı ustasıçatı iskeletinde çürüme, kırılma veya aşırı esneme sonrası şekil bozuklukları meydana gelebilmektedir. Kırık, çürük iskelet elemanlarının  yenisi ile değiştirilip, yeni yapılacak olan çatı ustasıçatıkaplamasının ağırlığı göz önünde bulundurularak özellikle çatının yükünü çekemeyecek parçaların yenilenmesi veya kuvvetlendirilmesi yapılır.
Çatı Kaplama Malzemesi; Kiremit, shingle veya onduvilla v.b çatı ustasıçatı kaplama malzemelerinden kullanılamayacak, hasarlı olanlar değiştirilerek yenilenmesi yapılır. Özellikle kiremit çatılarda kiremitin markası veya yeni kiremitlerdeki ebat farkı göz önünde bulundurularak, yenilenecek kiremitler çeşitli bölgelerde değil tek bir bölgede dizilerek montajı tamamlanır. Shingle çatılarda ise eski örtünün renk tonu ve modeline uygun olan shingle seçilerek yenisi ile değişimi yapılır.
Çatı Tamiri diğer adıya çatıustası;çatı tamiratı işleri içinde Çatı kaplamaları; inşaatların her türünde konutları kar, yağmur, rüzgar, fırtına gibi kötü hava koşullarının yanı sıra, tahribata ve çökmelere karşı üst yapıyı örterek korurlar.çatı ustasıÇatı kaplamalarında iyi bir konstrüksiyon, nitelikli çatı su yalıtım ürünleri, olumsuz hava sirkülasyonundan etkilenmeyen çatı ustasıçatı malzemeleri kullanılarak montajın yapılması, özellikle eğimlerin binalara tam uyumlu olması çatı işleri içinde gerekmektedir. yoksa mevcut çatı yeni bile olsa çatı tamiri gerekebilir.  İnşaatlarda ilk yapımda çatı ustası; çatı kaplama maliyetleri yüksek olsa bile kullanım ömrünün uzunluğu, ısı enerji kaybına, yağışlara olumsuz hava koşullarına direnç göstermesi nedeniyle % 50 ‘ye yakın aşırı pahalı olmayan ama kaliteli olana tasarrufu düzgün çatı ustasıçatı kaplama malzemeleri ile  sağlayabilmektedir.
çatı malzemeleri, çatı kaplamauygulamaları
Başlıca şiddetli rüzgarların  etkisi,şiddetli yağan yağmurların ve fırtınaların taşıdığı  ile toz ve istenmeyen maddeler çatı arasına girmekte veya kiremitler arasından olası su sızmaları söz konusu olmaktadır.Bitümlü dieye tabir edilen  çatı ustası; çatı su yalıtım malzemeleri örtüleri seçerken göz önünde bulundurulacak bir çok kriter vardır.Bunlar içerisinde ilk olarak yapının bulunduğu iklimin özellikleri ve yapının özellikleri akla gelmektedir. Bitümlü su yalıtım örtüsü seçerken mutlaka TSE belgesi, Kalite belgesi bulunan seçme ürünler tercih etmek gerekir.Kaliteli malzemenin tercih edilmemiş olması, yapılan su yalıtımı uygulamasının sağlıksız olmasına sebep olurken, diğer yandan kullanıcıya çatı ustasıçatı aktrma  ücretleri çıkararak ilave masraflar getirmektedir.Ayrıca Çatı  Uygulamaları yapılırken  olası çatı izolasyon problemini en aza indirgemek çatı ustası;  çatı altına su sızmasını  önlenmesi için kiremit altına bitümlü su yalıtım örtülerinin serilmesi oldukça faydalı olur. Ayrıca çatı malzemeleri ve çatı ustasıçatı iskeletinin uzun ömürlü olmasını sağlayarak etkili bir çözüm getirir. Çatı sistemi malzemeleri çatı sistemleri bileşenlerinin önemli kısmını çatı kaplama malzemeleri oluşturmaktadır.
Çatı ustası; Çatıizolasyon malzemelerinin ise üç ana işlevi bulunmaktadır. Kaplayarak kapsama , Koruma ve su geçirmeme. Yani kullanılacak malzeme çatıyı kaplar, örtü altında kullanılan su yalıtımı, ısı yalıtımı gibi katmanları korur ve yağışlarda çatı örtüsü altına su girmesini engeller. Ancak bu üç önemli özellik çatının fonksiyonel bir şekilde tüm işlevlerini yerine getirmesini sağlaması konusunda yeterli olmamaktadır. Çünkü çatılarda çeşitli baca duvar dipleri, çatıya çıkış noktaları, anten boruları, mail dereler gibi detaylar bulunmaktadır. Aynı zamanda çatı örtüsü altında yaratılacak havalandırma birçok açıdan çatıların  ömrünü uzatmakta ve sağlıklı bir çatı altı ortamı yaratmaktadır. uzun süre çatı aktarma yapılmadan kullanım ömrünü uzatmaktadır.Doğru çatı ustasıçatı, tüm bu noktaları bir sistem garantisi içinde birbirine uyumlu bileşenlerle çözen ve havalandırmayı destekleyen modüler bir çatı ustasıçatı sistemidir. Aynı zamanda bu sistemin konularında uzman sertifikalı kişilerce uygulanması, performansın garanti altına alınması için son derece önemlidir.
Binalarda çatı içi İzolasyonu Uygulamaları ,

çatı ustası Etiler, çatı onarım Etiler, çatı tamir Etiler, çatı tamiri Etiler, çatı ustası etiler, çatı izolasyon Etiler, Etiler çatı tamir, Etiler çatı onarımı, ÇATI USTASI ETİLER,ÇATI TAMİR ETİLER,ÇATI ONARIM ETİLER

Yapı Strüktürü için Suyun, dış etkenlerin yapılar üzerindeki etkisi çok fazladır.Bina ömrü ve güvenliği ve sağlamlığıyla yakından ilgili olan bu durumda çatı ustası; 
çatı su sızdırmazlığı nın yapılar için iyi yalıtımı yapmanın yaşamsal bir önemi vardır.Suyu yapıdan güvenli, sağlıklı şekilde hızla uzaklaştırmak ve yeterli su sızdırmazlık sağlamak için, suyla direkt temas halindeki yapı elemanı olan çatıların, yağmur suyunun çatı kaplaması altına geçmesini engelleyecek sekil de tasarlanması ve çatı ustası; çatı örtü malzemesinin gerekli yalıtımı yapılıp, suyu yapıdan uzaklastıra bilecek özellikte, nitelikte evsafı seçilerek Gereken çatı dışı İzolasyonu ehemmiyetli tam eksik bırakılmadan profesyonel olarak yapılması gerekmektedir. Yağmur suyunu vb. suları çatı ustası;  çatı yüzeyinden güvenle uzaklaştırmak amacı ile çatılarda su sızdırmazlık özelliğine sahip çatı yalıtım örtüleri kullanılmaktadır. Ancak, artan yağmur siddeti, güçlü rüzgarlar, çatı ustası; çatı konstrüksiyonu sistemini olusturan elemanlar daki ek yalıtım birleşim yeri sayısının fazlalığı, suyun çatının alt katmanlarına sızmasına neden olmaktadır. Bu gibi durumlarda çatı konstrüksiyonu üsüt ne ikincil bir çatı ustası; Çatı su İzolasyonu sızdırmazlık tabakası kullanımı gerekli görülmektedir. Bu Sistemdeki Mevcut sorunlar çözüldükten sonra Çatı arasına mutlaka çatı ustası;çatı ısı yalıtımı yapılardaki ısı ve su kayıplarını en aza indirip ömrünü uzatma noktasında çatı kısımlarının dolayısı ile binanın sağlığı için şüphesiz çok faydalı olacaktır.
çatı tamiri ortak gider midir : çatı ustası;
Çatı, ana taşınmazın mutlak ortak alanıdır. 
Bu nedenle çatı tamiri çatı onarımı giderlerine tüm malikler katılmalıdır.Kat Mülkiyeti kanunun 19.maddesi bakınız ne diyor ?” Kat maliklerinden biri, bütün kat maliklerinin beşte dördünün yazılı rızası olmadıkça ana gayrimenkulün ortak yerlerinde inşaat, onarım ve tesisler, değişik renkte dış badana veya boya yaptıramaz. Ancak, ortak yer ve tesislerdeki bir bozukluğun ana yapıya veya bağımsız bir bölüme veya bölümlere zarar verdiğinin ve acilen onarılması gerektiğinin veya ana yapının güçlendirilmesinin zorunlu olduğunun mahkemece tespit edilmiş olması halinde, bu onarım ve güçlendirmenin projesine ve tekniğine uygun biçimde yapılması konusunda kat maliklerinin rızası aranmaz. ”

Yapılarda Çatı yenileme kavramı, genel çatı ustasıçatı yapımı  sektörü içinde net biçimde tanımlanmış bir alan olarak son dönemlerde
büyük bir hızla öne çıkıyor. 
Çağdas batı ülkelerinin hemen hepsinde, çatı ve renovasyon tanımlaması kullanılarak
apayrı bir faaliyet alanı olarak çatı ustası; 
çatı onarımı izah edilen ‘yapılarda  yeni çatı yapımı’, mimarinin ve kentleşme politikalarının Türkiye’deki en önemli inşaat gündemi konumuna gelmekte.
Modern kentlerde çatı ustası; 
çatı tamiri olgusu..
Avrupa kentlerinin tümünde sehir merkezleri ortalama 80-90 yıllık binalarla dolu iken, Prag, Paris, Roma vb. gibi birçok tarihi kentte, merkezi yerlesim alanları 150-200 yıllık binaları ile korunuyor ve bu yapılarda bugünün modern yaşamı sürdürülüyor.
Bu eski yapılar batının tarihi kentlerinde zorunlu olmadıkça yıkılmıyor ve yerlerine yenileri yapılmıyor. Dönemsel olarak gerekli durumlarda en yeni çatı ustası;çatı tamiri teknikleri
 taşıyarak kullanıcıları ile birlikte yaşamlarını sürdürüyorlar. 
Elbette bu durum, gelişmis ülkelerin çatı ustası; çatı aktarma,Çatı İzolasyon teknolojisinde kaydettikleri aşama ile paralel Çatı işleri yaparken amaç çok ucuz şeklilde çatı fiyatları çıkarmak değil gerçek kalıcı çatı izolasyon üretip çatı ustası; çatı işleri uygulamada verdikleri önem sonucunda mükemmel ile çatı ustası; çatı izolasyon yapılarak yenilenen binalar, kentin özelliklerini yüzyıllar içinde başarı sağlanabiliyor.
Bu modern batı kentlerinde yeni inşaatlar ise kentlerin tamamen dış çevrelerinde yeni  çatı yapımı yapılıyor.
Tüm kent merkezlerinde tarihi önemi olan binalarda apartman çatı ustası; tadilatı ve  renove edilen (yenilenen) eski binalardan oluşuyor ve bunların yarattığı pazara da (sektöre) çatı tamiri,çatı tamiratı kısacası apartman,bina çatı ustası;tadilatı sektörü deniliyor. Gelişmiş ülkelerde çatı onarımı ve bina çatı ustası; tadilatı işinin aslına uygun yapımı geleneği neredeyse bir ‘kültür’..Sektörel ayrım.. Genel yapı sektörü içerisinde de ‘inşaatlarda yeni çatı yapımı’ ve ‘çatı ustası; çatı onarım işleri ‘, iki ayrı konu ve çatı uzmanlık alanı olarak tarif edilmekte.
Batı ülkelerine benzer biçimde Türkiye’deki trendin de yöneldiği gibi, kentin dış çemberlerine açılan alanlarda
projelendirilen yeni yerleşim bölgelerindeki yatırımlar, genel anlamda yapı sektörünün verileri içinde ‘inşaat’
sektörü olarak tanımlanır ve sunulurken, bu alanlar aslında kent stokunun dev kısmını olusturan yapılar ise,
çatı ustası; çatı onarımı fiyatları ile gerek kentsel dokunun korunması gibi yönetimsel politikalar gerekse imar zorunlulukları dolayısıyla, çatılar mühendis kadroları ve çatı ustası uzmanları ile korunarak ‘çatı güçlendirilme’, ‘rehabilite edilme’, ‘gereken çatı tamiratı ile restore edilme’ yoluna gidilerek veya ‘’ çatı ustası; çatı onarım fiyatları uzmanları tarafından belirlenip bütçeye göre çatı uygulamaları ile tamamen farklı bir sektöre yöneliyorlar;
çatı ustası Etiler, çatı onarım Etiler, çatı tamir Etiler, çatı tamiri Etiler, çatı ustası etiler, çatı izolasyon Etiler, Etiler çatı tamir, Etiler çatı onarımı, ÇATI USTASI ETİLER,ÇATI TAMİR ETİLER,ÇATI ONARIM ETİLER

 Arnavutköy çatı ustası, Ataşehir çatı ustası, Avcılar çatı ustası,Bağcılar çatı ustası,Bahçelievler çatı ustası,Bakırköy çatı ustası,Başakşehir çatı ustası,Bayrampaşa çatı ustası,Beşiktaş çatı ustası,Beylikdüzü çatı ustası, Beyoğlu çatı ustası,Büyükçekmece çatı ustası,Beykoz çatı ustası, Çatalca çatı ustası,Çekmeköy çatı ustası,Esenler çatı ustası,Esenyurt çatı ustası,Eyüp çatı ustası,Fatih çatı ustası,Gaziosmanpaşa çatıustası, Güngören çatı ustası,Kadıköy çatı ustası,Kağıthane çatı ustası,Kartal çatı ustası,Küçükçekmece çatı ustası,Maltepe çatı ustası,Pendik çatı ustası, Sancaktepe çatı ustası,Sarıyer çatı ustası,Silivri çatı ustası,Sultanbeyli çatı ustası,Sultangazi çatı ustası,acıbadem çatı ustası,Şişli çatı ustası, levent çatı ustası,Ümraniye çatı ustası,Üsküdar çatı ustası,Zeytinburnu çatı ustası,kadıköy çatı ustası.

Yorumlar